Mokykloje 2017-2018 mokslo metai bus ypatingi dėl valstybės šimtmečio. Tikime, kad šventė tęsis visus mokslo metus, o kiekvienas turės progą toliau tęsti tą istoriją. 3 pirmokai: Astijus, Pijus ir Tomas gavo ypatingą dovaną – atnaujintą pirmoko pasą, skirtą valstybės šimtmečiui.

Mokslo metai bus ilgesni nei įprasta… Privaloma patyčių ir smurto prevencijos programa. Pradedama įgyvendinti sveikatos ir lytiškumo ugdymo bei rengimo šeimai programa.

Visi mokiniai, mokytojai ir mokyklos darbuotojai po atostogų grįžo sveiki ir pailsėję. Mokslo metus pradėjo 58 mokiniai ne tik iš Panevėžio bei jo rajono, bet Šiaulių, Radviliškio miestų ir rajonų, Biržų, Kupiškio, Pasvalio, Anykščių, Rokiškio, Joniškio rajonų, Naujosios Akmenės. Gausiausia ikimokyklinio – priešmokyklinio ugdymo grupė. Joje – 13 ugdytinių. 6 dešimtokams šie mokslo metai mokykloje jau paskutiniai. Jie – Mokslo ir žinių dienos šeimininkai.

Pasitikdami rugsėjo 1-ąją, dalyvavome Panevėžio miesto savivaldybės organizuotame gražiausiai tvarkomos aplinkos konkurse. Įkurtos naujos erdvės: „Žaliasis kalnas“, „Vitaminų sodas“, „Judesio aikštelė“, „Mažojo futbolo aikštelė“, „Vaikų žaidimų aikštelė“. Iš AB „Linas Agro“ gautas finansavimas naujam gimnastikos kompleksui, kuris bus pastatytas Pasaulinei kurčiųjų dienai paminėti. Atnaujintos mokyklos vidaus patalpos: kabinetai, biblioteka. Tęsiasi gražūs santykiai su buvusiais mokiniais, tėvais (globėjais, rūpintojais), Panevėžio apskrities gestų kalbos vertėjų centru, mokyklos globėju Gintautu Šimkumi, Panevėžio moksleivių namais. Jų apsilankymas šventės proga džiugino visą mokyklos bendruomenę.

Mokyklos informacija